–
זמן הכנה: 35 דקות
–
מחממים בסיר קטן 2 כוסות מים עד לרתיח
–
מוסיפים 2 כפות סויה ואת הדוחן
–
מביאים לרתיחה, מורידים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 25 דקות על אש נמוכה
–
מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד שקיפות
–
מוסיפים את השום וממשיכים להקפיץ
–
מוסיפים מלח ופלפל ועשבי תיבול טריים ויבשים
–
מערבבים 2 דקות ומוסיפים מיץ מלימון אחד
–
מערבבים את הדוחן עם תערובת העשבים
–
מגישים חם מעוטר בעשבי תיבול טריים
–
בתאבון
–