"כל אדם הוא עולם ומלואו בעל תורשה ואורח חיים מסויים ולכן משפיעים עליו כוחות היחודיים לו. זוהי אומנות לאבחן ולהבין כוחות אלו ובהתאם, לבצע טיפול נכון." אורי פוביצר

 דוחן בעשבי תיבול

זמן הכנה: 35 דקות

מחממים בסיר קטן 2 כוסות מים עד לרתיח

מוסיפים 2 כפות סויה ואת הדוחן

מביאים לרתיחה, מורידים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 25 דקות על אש נמוכה

מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד שקיפות

מוסיפים את השום וממשיכים להקפיץ

מוסיפים מלח ופלפל ועשבי תיבול טריים ויבשים

מערבבים 2 דקות ומוסיפים מיץ מלימון אחד

מערבבים את הדוחן עם תערובת העשבים

מגישים חם מעוטר בעשבי תיבול טריים

בתאבון

מצרכים: